Customer support medewerker

24 - 36 uur per week

  • word jij blij om snel en nauwkeurig te werken en de klanten en collega’s te helpen?
  • vind jij het leuk om in een jong en gezellig team te werken?
  • ben jij iemand met schoolgaande kinderen, je werktijden kunnen hier prima op afgestemd worden

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Wij zoeken voor ons groeiend fulfilment center een customer support medewerker die veelvuldig contact heeft met onze klanten. Die blij wordt als vragen en/of klachten snel en naar tevredenheid van de klant kunnen worden afgehandeld.
Je bent een belangrijke schakel in het proces. Ben je handig met computer systemen en houd jij van doorpakken en breng jij sfeer in ons team?

Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste taak is alle vragen en/of klachten van de klanten, telefonisch of per mail zo snel mogelijk af te handelen of op te lossen en dit registeren in het systeem; het verwerken van de retourgoederen; zorgen dat alle documenten goed worden gearchiveerd; ondersteunende werkzaamheden van leidinggevende; verwerken van mutaties in de diverse systemen.
Wat krijg je van ons? Je salaris ligt tussen de € 11,80 en € 14,93 per uur, excl. vakantiegeld en opbouw verlofuren. Vele logistieke opleidingsmogelijkheden en werken bij een sterk groeiend dynamisch bedrijf met duurzaam profiel.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent proactief, secuur, betrouwbaar, vindt werken in een team leuk en hebt een opgeruimd humeur. Officepakketten zoals Outlook, Excel en Word hebben voor jou geen geheimen. Na instructie en inwerken kun je netjes, nauwkeurig en zelfstandig werken. Je kunt duidelijk communiceren met klanten en collega’s in het Nederlands of Engels;
MBO 4/HAVO niveau

Wil jij deze functie? Solliciteer direct en stuur je c.v. en motivatie info@we-fulfil.nl

Neem contact op voor een kennismaking!