Fulfilment center We-Fulfil: goed en duurzaam geregeld!

Fulfilment service voor middelgrote en kleine webshops

Je webshop laten groeien door gebruik te maken van een fulfilment center!

Van kleine webshop pakketjes tot aan vrachtwagens vol met pallets van jouw producten, je hebt ongetwijfeld ambities! Bereik sneller je doel met een fulfilment center.

Wil je de servicegraad van je webshop blijven vergroten, zonder zelf het logistieke proces te doen? Kies dan voor de operational excellence en fulfilment services van We-Fulfil. We-Fulfil is een betrouwbaar fulfilment center die als logistieke partner jou op een duurzame en flexibele manier ondersteunt bij jouw webshop logistiek!

Webshop fulfilment maakt jouw leven makkelijker

Je bent een webshop eigenaar en elke dag bezig met het versturen van pakketten. Heel leuk al die bestellingen, maar al met al kost het behoorlijk veel tijd. Zeker als je de tijd voor retouren en de inslag van voorraad erbij optelt. 

Goede redenen om je webshop logistiek over te dragen aan een betrouwbaar fulfilment center!

Waarom kiezen voor We-Fulfil?

Orderpicking

Directe & persoonlijke communicatie!

Bij ons hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Wij leren jou en jouw product(en) goed kennen, zodat je zorgeloos je verzendingen aan ons kan overdragen.

Snel verzenden met fulfilment

Snel verzenden binnen Nederland en Europa

Voor 21:00 besteld betekent de volgende werkdag binnen Nederland en België bij de klant. Versturen naar het buitenland? Wij zorgen dat jij moeiteloos je verzendopties kan uitbreiden naar heel Europa.

Co2 neutrale fulfilment

Klimaat neutrale dienstverlening en verzending

Wij hechten veel waarde aan het klimaat en zijn erg actief om klimaatneutraal pakketten te verzenden. Wij vertellen je hier graag persoonlijk meer over of bekijk onze duurzame logistiek pagina.

Inslag en controle fulfilment

Snelle inslag, opslag en real-time inzicht

Jouw leveranciers leveren de producten bij ons en na goedkeuring worden jouw goederen direct op voorraad geboekt. De voorraad is 24/7 up-to-date en wordt automatisch bijgewerkt.

Inpakken en Value Added Logistics

Custom verpakkings-mogelijkheden

Maak orders persoonlijk met een persoonlijke boodschap, pakbon, folder, sample of kortingscoupon.
Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Efficiënte retourzendingen

Wij regelen het gehele retourproces voor jouw webshop. Het gehele proces, de communicatie en de status van geretourneerde producten kun je 24/7 real-time volgen in onze fulfilment software.

Webshop fulfilment óók interessant voor kleinere webshops

Er zijn een hoop goede redenen om de logistiek van je webwinkel uit te besteden, maar wanneer wordt het financieel interessant? Simpel gezegd wordt het interessant als je webshop 5 a 10 pakketten per dag verstuurd.

Waarom? Bij fulfilment betaal je voor de opslag, orderpicking en verzending. Als je een paar pakketten per week verstuurd zijn de kosten, marge technisch vaak te hoog en kan je dit geld vaak beter besteden.. Bij e-fulfilment betaal je in verhouding namelijk steeds minder naarmate het volume stijgt.

Maar ook als je rond de 5 orders per dag hebt is het uitbesteden van je logistiek vaak al interessant! Zo ga je in verhouding steeds minder per zending betalen, heb je (veel) meer tijd om je webshop te laten groeien en kan je consequent (ook in pieken) orders snel blijven versturen.

Duidelijke tarieven met onze all-in fulfilment prijzen

Bij We-Fulfil werken we met heldere en transparante all-in fulfilment tarieven voor webshop fulfilment. Zo is het voor jou als e-commerce ondernemer helder wat de kosten zijn en welke invloed dit heeft op  marge. Dit betekend één prijs voor alle fulfilment services zoals:

  • Goederen ontvangst en inslag van je goederen
  • Online klantportaal, real-time inzicht en track&trace
  • Orderpicking (met 2 picks per order) & verpakken inclusief verpakkingsmateriaal
  • Inclusief verzendkosten in Nederland
  • Altijd zicht op je orders via ons digitale klantportaal
Orders per dagLight Pakket
< 2 Kg
Medium Pakket
< 5 Kg
Brievenbus
Pakket
Post
10 – 49€7,71€8,38€5,72€4,27
50 – 99€7,38€7,69€5,49€4,05
100 – 199€6,99€7,33€5,16€3,83
200+Op aanvraag

Prijs per stuk binnen Nederland, tot 2 picks per order. Pakketten: max 2 kg, maximale grootte 36 x 22 x 15 cm. Exclusief opslagkosten.

Verzend je minder dan 10 orders per dag?
Ook dan ben je meer dan welkom, maar rekenen wij een kleine order hoeveelheid toeslag van 50 cent per order.

Jouw webshop makkelijk koppelen met onze fulfilment software

Met onze innovatieve en uiterst gebruiksvriendelijke e-fulfilment software heb je overal en altijd real-time inzicht in de voorraad en de status van al jouw orders.

Bovendien is onze software eenvoudig te koppelen met de meeste webshopsystemen en o.a. het e-commerce platform van bol.com.

shopware 5

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking!

Webshop fulfilment voor jouw webwinkel

E-fulfilment, fulfilment of logistiek, wat betekent het eigenlijk? Fulfilment betekent het afhandelen van het gehele logistieke proces, vanaf de plaatsing van een order in de webwinkel tot aan het leveren van de bestelling aan de deur. E-fulfilment betekent het verwerken van goederen na een order via het internet. Daarnaast kan het retourproces hier ook onder vallen. 

Of het nu gaat om een grote of kleine webshop, met webshop fulfilment van We-Fulfil zit je goed. Wij ontzorgen de webwinkeleigenaar in het complete logistieke proces. Wij richten ons op het inslaan en opslaan van uw producten, de afhandeling en het verwerken van webshoporders, het retourproces en nog veel meer.

Omnichannel en multichannel oplossingen

We-Fulfil is ook uw partner bij uitstek om goederen die via containers worden aangevoerd op te slaan voor korte of langere periode. Bij ontvangst controleren onze medewerkers de goederen en labelen deze indien gewenst. Aan de hand van de ontvangstdocumenten houden we je op de hoogte over de ontvangen goederen en eventuele afwijkingen.

Wij splitsen de goederen eventueel uit en sealen deze voor verder transport of opslag. Heb je aanvullende wensen? Wij bieden je graag een passende oplossing.

Na het inboeken van de voorraad in onze fulfilment software heeft u via ons webportaal 24/7 toegang tot de voorraad en kan je producten op elk gewenst moment afroepen en laten transporteren naar de gewenste locatie.