Goederenontvangst topper

18 - 36 uur per week

  • word jij blij om nauwkeurig samen te werken met klanten en collega’s?
  • vind jij het leuk om in een jong en gezellig team te werken?
  • ben jij iemand met schoolgaande kinderen, je werktijden kunnen hier prima op afgestemd worden

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Wij zoeken voor ons groeiend fulfilment center een senior medewerker bij de goederenontvangst. Als senior medewerker ben jij een belangrijke schakel in het logistieke proces van We-fulfil. Word jij blij van het idee om de binnengekomen goederen van onze klanten snel en nauwkeurig op de juiste locatie te krijgen? Ben je handig met computer systemen en houd jij van doorpakken en breng jij sfeer in ons team?

Wat ga je doen?
Jouw belangrijkste taak is het snel en nauwkeurig verwerken van alle binnenkomende goederen van onze webwinkel klanten. Dit betekent de producten controleren op kwaliteit en aantal en deze vervolgens samen met de leidinggevende van de afdeling op de juiste locatie zetten zodat de rest van het team de orders op tijd, in een keer en zonder fouten kunnen picken en verzenden. Het (digitaal) controleren van vrachtdocumenten en het verwerken hiervan en het registreren van de voorraad. Tevens ben jij (mede) verantwoordelijk om jouw deel van het warehouse verzorgd te houden.

Wat krijg je van ons?
Je salaris ligt tussen de € 12,18 en € 15,41,= bruto per uur, excl. vakantiegeld en opbouw verlofuren. Vele logistieke opleidingsmogelijkheden en werken bij een sterk groeiend dynamisch bedrijf met duurzaam profiel.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent proactief, secuur, betrouwbaar, vindt werken in een team leuk en hebt een opgeruimd humeur. Na instructie en inwerken kun je netjes, nauwkeurig en zelfstandig werken. Je kunt duidelijk communiceren met klanten en collega’s in het Nederlands of Engels;
MBO 3-4 niveau

Wil jij deze functie? Solliciteer direct en stuur je c.v. en motivatie via het onderstaande formulier

Neem contact op voor een kennismaking!