Meewerkend Voorman

24 - 36 uur per week

Vind jij het een leuke uitdaging om een jong team van ca. 5 tot 10 medewerkers aan te sturen, zorgen dat alle orders tijdig en foutloos worden verzonden en daar zelf ook je steentje aan bij te dragen.

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Wij zoeken voor ons groeiend fulfilment center een meewerkend voorman die meedenkt en proactief bijdraagt aan het logistieke proces. Ben je handig met computer systemen en houd jij van doorpakken en breng jij sfeer in ons team?

Wat ga je doen?
Jouw belangrijkste taak is coördineren van de werkzaamheden, laden en lossen, het maken van werkroosters, bijhouden van voorraden, Het papierwerk van en fysiek de inkomende goederen controleren en in het systeem verwerken. Altijd op zoek zijn naar verbeteringen, het efficiënt maken van de processen en routing in het magazijn. Communiceren met planning, chauffeurs, klant en customer support

Wat krijg je van ons?
Je salaris ligt tussen de € 2.400,= en € 3.000,= bruto per maand bij FT, excl. vakantiegeld en opbouw verlofuren. Vele logistieke opleidingsmogelijkheden en werken bij een sterk groeiend dynamisch bedrijf met duurzaam profiel.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent proactief, secuur, betrouwbaar, vindt werken in een team leuk en hebt een opgeruimd humeur. Na instructie en inwerken kun je netjes, nauwkeurig en zelfstandig werken, je bent sociaal vaardig en in staat mensen te motiveren en stimuleren.

  • Officepakketten zoals Excel, Word en Outlook hebben voor jou geen geheimen.
  • Kennis van de Engelse taal is een pré maar geen must.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO4/HAVO niveau en enkele jaren werkervaring.

Wil jij onderdeel uitmaken van het team en voel jij je aangesproken tot deze functie? Solliciteer direct en stuur je c.v. en motivatie via het onderstaande formulier.

Neem contact op voor een kennismaking!