Unieke warehouse services van We-Fulfil!

We-Fulfil is dé specialist op het gebied van warehouse services. Wij verzorgen de inslag, opslag en uitslag van grotere aantallen goederen inclusief alle bijbehorende administratieve processen. Uw goederen staan bij ons veilig want ons warehouse voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving en veiligheidseisen en onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid.

Eigen ruimte beschikbaar, vanaf 100 t/m 300m2

Met in totaal ruim 6.500m2 aan magazijnruimte in het centraal in Nederland gelegen Soest bieden wij volop mogelijkheden voor het zakelijk huren van magazijnruimte. Voor bulkopslag en fijnmazige voorraden hebben wij voor u eigen opslagruimte beschikbaar met een capaciteit vanaf 100 tot en met 300m2.

Opslag conform ISO9001, ISO 22000, en SKAL normering
Ons modern ingerichte warehouse voldoet aan alle wettelijke voorschriften en al onze logistieke processen worden conform de ISO9001 norm uitgevoerd. Ons terrein is gemakkelijk bereikbaar, wordt na kantoortijd volledig afgesloten en wordt continue beveiligd met camerabewaking.

Value Added Logistics (VAL) bij We-Fulfil?

We-Fulfil is gespecialiseerd en ervaren in het integrale logistieke proces. We doen de warehousing inclusief de inslag, opslag, uitslag en orderpicking, maar we bieden, eveneens diverse aanvullende diensten (Value Added Logistics services). U wilt voorbeelden? We kunnen onder andere zorgen voor speciale verpakkingen, het ompakken, samenvoegen of splitsen van producten maar regelen ook snel en goed het toevoegen van producten, het labelen, prijzen, assembleren, herstellen en administreren. Hebben de door u aan ons geleverde producten of hun verpakking ongewenste lijmresten waardoor ze niet geschikt zijn voor levering aan uw klanten? Ook dat probleem en zoveel andere mogelijke problemen lossen we snel en goed voor u op.

Oplossingen voor container en palletopslag

We-Fulfil is ook uw partner bij uitstek om goederen die via containers worden aangevoerd op te slaan voor korte of lange periode. Bij ontvangst controleren onze medewerkers de goederen en labelen deze indien gewenst. Aan de hand van de ontvangstdocumenten houden we u op de hoogte over de ontvangen goederen en eventuele afwijkingen. Wij splitsen de goederen eventueel uit naar soort en sealen deze voor verder transport of opslag. Heeft u aanvullende wensen/eisen? Wij zijn u graag van dienst met een passende oplossing.

Na het inboeken van de voorraad in ons fulfilmentsoftware systeem heeft u via onze web portal 24/7 toegang tot uw voorraad en kunt u uw producten op elk gewenst moment afroepen en laten transporteren naar de door u gewenste locatie. 

Ons magazijn beschikt zelfs over palletreparatiemogelijkheden zodat uw pallets weer als nieuw worden gemaakt en aan alle eisen voldoen. Zowel bulkvoorraden als fijnmazige voorraden kunnen bij ons worden opgeslagen, zowel voor de B2B- als de B2C-markt.

Vele verzendopties naar heel Europa

U heeft bij ons de keuze uit vele verzendmogelijkheden. Wij kunnen uw bestellingen via diverse verzendservice-niveaus bij uw klanten laten afleveren. U zegt het maar: direct naar het door u gewenste afhaalpunt, “same day delivery”, levering de volgende dag, levering op een specifiek tijdsmoment? En dat naar vele tientallen Europese landen en daar buiten.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking!

Waarom zou u kiezen voor de webshop logistiek van We-Fulfil?

Het uitbesteden van uw webshop logistiek levert u niet alleen tijdsbesparing op en beperkt uw kosten voor onder meer verzending en verpakking. Als fulfilment specialist met een compleet dienstpakket gaat We-Fulfil veel verder dan dat. Hieronder vermelden we in het kort onze belangrijkste logistieke oplossingen. Laten we kennismaken. We begrijpen uw business en denken proactief en flexibel met u mee zodat u uw klanttevredenheid verhoogt en uw business succesvoller wordt.

Klik op één van de titels voor meer informatie!

Uw leveranciers leveren uw goederen af bij ons magazijn in Soest of wij lossen uw container. Aan de hand van een vooraanmelding controleren wij deze goederen. Na ontvangst en goedkeuring worden uw goederen direct op voorraad geboekt met onze geavanceerde fulfilment software.

Na goedkeuring worden uw producten vrijgegeven in onze fulfilment software. Uw voorraad wordt automatisch bijgewerkt en is daarmee 24/7 up to date. Via ons bijzonder gebruiksvriendelijke dashboard heeft u continu zicht op de status van uw orders en de toevoeging van artikelen.

Nadat uw klant in uw webshop heeft besteld en de betaling door u is goedgekeurd wordt de order via onze datakoppeling ontvangen door onze fulfilment software. U heeft voortdurend zicht op de doorlooptijd van uw orders en ook de track & trace informatie is voor u 24/7 zichtbaar. Kortom, u profiteert van maximale transparantie en controle.

Na de orderontvangst gaat onze team direct aan de slag om uw order(s) te verwerken. Nadat uw producten zijn verzameld komen ze aan bij onze inpakafdeling waar ze nogmaals worden gecontroleerd en volgens afspraak worden verpakt met milieuvriendelijke materialen. Voorafgaand aan het verpakken en verzenden maken wij een foto van de inhoud van het pakket. Met zorg versturen wij al uw brievenbusstukken, pakketten en vrachten naar adressen binnen Europa.

We sealen, labelen (desgewenst met barcodes), verpakken en bundelen uw producten precies zoals u het wilt. Doordat we beschikken over uitstekende warehouse oplossingen en een uitgebreid Europese distributienetwerk kunnen we u en uw klant optimaal bedienen.

U wilt u uw orders persoonlijker maken door bij uw zendingen een persoonlijke boodschap, pakbon, folder, sample of kortingscoupon mee te laten sturen? Of door bijvoorbeeld door een foto te mailen voordat uw pakket verzonden wordt? Wij regelen dit snel en goed voor u en denken graag met u mee over de mogelijkheden om uw orders persoonlijker te maken zodat u meer omzet realiseert.

Wilt u een optimale klantenbeleving? Laat retouren dan direct bij ons magazijn afleveren. Met onze uiterst efficiënte retourproces bent u er van verzekerd dat retouren snel en goed worden afgehandeld. Uw klant ontvangt snel het door hem of haar gewenste product of hoort wanneer deze alsnog beschikbaar is en , na controle en eventueel herstel, is het geretourneerde product weer snel beschikbaar voor verkoop. Het gehele retourproces, de communicatie met uw klant, de herstellevering en de status van geretourneerde producten kunt u bij ons 24/7 real time volgen.

U wilt continu vinger aan de pols houden? Geen probleem. Ons team staat paraat. WeFulfil maakt in ‘no-time’ een perfecte koppeling met uw webshopsysteem, ook als u die volledig of deels op maat heeft laten maken. Met onze geavanceerde software beschikt u overal en altijd over real time voorraadinformatie. Met andere woorden: u heeft u 24/7 inzicht in de status van uw goederen en uw verzendingen.

Uw producten worden gepickt, gelabeld en verzonden en uw voorraad wordt direct inzichtelijk gemaakt in het e-fulfilment systeem. Het gebruik van barcodes is natuurlijk ook mogelijk. Door de barcodes te scannen kunnen uw orders door onze medewerkers op de snelst mogelijke wijze worden gepickt met een minimale kans op fouten. Het systeem genereert een persoonlijk e-mail bericht met een track & trace code waarin vermeld wordt dat de order is verzonden. Dankzij de automatisch aangemaakte track & trace code kunnen uw klanten hun bestelling volgen. Deze informatie is vanzelfsprekend ook voor u inzichtelijk. Via een dashboard heeft u 24/7 zicht op uw voorraad en de status van al uw orders.

U wilt u uw orders persoonlijker maken door bij uw zendingen een persoonlijke boodschap, pakbon, folder, sample of kortingscoupon mee te laten sturen? Of door bijvoorbeeld door een foto te mailen voordat uw pakket verzonden wordt? Wij regelen dit snel en goed voor u en denken graag met u mee over de mogelijkheden om uw orders persoonlijker te maken zodat u meer omzet realiseert.

U heeft bij ons de keuze uit vele verzendmogelijkheden. Wij kunnen uw bestellingen via diverse verzendservice-niveaus bij uw klanten laten afleveren. U zegt het maar: direct naar het door u gewenste afhaalpunt, “same day delivery”, levering de volgende dag, levering op een specifiek tijdsmoment? En dat naar vele tientallen Europese landen.

De huidige CO2-uitstoot die we met z’n allen genereren is een belangrijke indicator van hoe het klimaat zich de komende jaren zal gaan ontwikkelen. Bij WeFufil houden we hier graag rekening mee! Waarom? CO2 houdt warmte vast, en hoe meer CO2, hoe meer warmte, hoe warmer het klimaat uiteindelijk zal worden. Door de Warmere temperaturen stijgt de zeespiegel en zullen gebieden drogen uit en neemt de biodiversiteit af.

Wij vinden dat we hier allemaal een rol in hebben. Zo ook wij als fulfilmentbedrijf. Daarom werken wij graag met duurzame partners en investeren wij continu in het verduurzamen van onze processen en die van onze klanten. Het gaat om alle kleine dingen samen van de koffiebekers in ons bedrijf tot aan de verpakkingen. Wij gaan graag met u in gesprek om uw fulfilment uit te voeren op een duurzame manier.