Webshop fulfilment

Je pakketten, retouren en voorraad van je webwinkel uitbesteden

Je hebt een webshop en je bent elke dag bezig met het versturen van pakketten. Ook krijg je af en toe een retour die je moet verwerken. De inslag van je voorraad is best een klus óf de levertijd van je leverancier, die de producten direct naar jouw klant verstuurd, is net te lang.

Allemaal goede redenen om na te denken om de logistiek van je webwinkel over te dragen aan een betrouwbare webshop fulfilment partij!

Hoe werkt webshop fulfilment?

Inslag, controle & opslag

Jouw leveranciers leveren de producten direct aan ons. Na controle en goedkeuring wordt je voorraad bijgeboekt. Wij slaan je producten op in ons modern ingerichte warehouse. Deze voldoet aan alle wettelijke voorschriften en onze logistieke processen worden conform de ISO 9001 certificering uitgevoerd.

Voorraadbeheer

Jouw voorraad wordt automatisch bijgewerkt en is daarmee altijd up-to-date. Via ons gebruiksvriendelijke dashboard heb je altijd inzicht als er goederen binnenkomen of als er bestellingen verwerkt zijn.

Orderpicking & verpakken

Voor 20:00 besteld = dezelfde dag nog verzonden. Bij het inpakken houden wij rekening met jouw inpakwensen. Speciale verpakkingen, ompakken, toevoegen, samenvoegen of splitsen van producten of materiaal is geen enkel probleem. Je hebt altijd inzicht in de doorlooptijd van jouw orders en ook de track & trace informatie is toegankelijk en wordt direct gedeeld met jouw klant.

Bezorgen en retouren
Wij hebben verschillende verzendmogelijkheden en niveaus, zoals same day delivery, volgende dag of op een specifiek tijdstip. Ook kunnen wij het gehele retourproces uit handen nemen.

Wanneer is webshop fulfilment voor mij interessant?

Er zijn een hoop redenen waarom het interessant is om de fulfilment van je webwinkel uit te besteden. Simpel gezegd wordt het interessant als je webshop 5 a 10 pakketten per dag verstuurd.

Waarom? Bij fulfilment betaal je voor de opslag, orderpicking en verzending. Als je maar een paar pakketten per dag of week verstuurd zijn de kosten (marge technisch) vaak niet interessant. Bij e-fulfilment betaal je in verhouding namelijk steeds minder naarmate het volume stijgt.

Ook als je rond de 5 orders per dag hebt is het uitbesteden van je webwinkel logistiek erg interessant! Zo ga je in verhouding steeds minder per zending betalen, heb je (veel) meer tijd om je webshop te laten groeien en kan je consequent (ook in pieken) orders versturen.

De voordelen van je webwinkel logistiek uitbesteden

Webshop logistiek uitbesteden

Wat kost webshop fulfilment bij We-fulfil?

Bij We-fulfil werken we met heldere en transparante all-in prijzen voor webshop fulfilment. Dit betekend één prijs voor alle benodigde diensten en producten zoals:

  • Goederen ontvangst en inslag van je goederen
  • Online klantportaal, real-time inzicht en track&trace
  • Orderpicking (met 4 picks per order) en verpakken inclusief verpakkingsmateriaal
  • Verzenden met altijd zicht op je orders via ons klantportaal
Orders per dagPakketBrievenbuspakketPost
10 – 39€7,95€5,05€3,95
40 – 89€7,15€4,85€3,65
90 – 199€6,95€4,65€3,45
200+Op aanvraag

Vanaf prijs per pakket of poststuk binnen Nederland, tot 4 picks per order. Pakketten: max 10 kg, maximale afmeting 50x40x25cm. Exclusief opslagkosten

Betrouwbare & duurzame webshop fulfilment partner

We-fulfil focust zich op klanten die zich willen onderscheiden op, operational excellence, duurzaamheid en een flexibele logistieke dienstverlener als partner wensen.

Ons team heeft een ongekende passie voor logistiek, is flexibel en extreem klantgericht. We luisteren heel goed naar jouw wensen en eisen, communiceren helder en snel en denken pro-actief en oplossingsgericht mee.

Al vanaf €6,95 per pakket neemt We-fulfil alle stappen uit handen. Van het binnen halen van bestellingen, het inpakken en versturen van pakketten tot het terugkoppelen van track&trace informatie naar de klant.

We komen graag persoonlijk met jou in contact om de voordelen van fulfilment voor jouw webshop te bespreken.

fulfilment en orderpicking door WeFulfil

Webshop fulfilment via We-fulfil is

Orderpicking

Directe & persoonlijke communicatie!

Bij ons hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Wij leren jou en jouw product(en) goed kennen, zodat je zorgeloos je verzendingen aan ons kan overdragen.

Snel verzenden binnen Nederland en Europa

Voor 20:00 besteld betekent morgen bij de klant. Versturen naar het buitenland? Wij zorgen dat jij moeiteloos je verzendopties kan uitbreiden naar heel Europa.

Verzending en retouren​

Klimaat neutrale dienstverlening en verzending

Wij hechten veel waarde het klimaat en zijn erg actief om klimaatneutraal pakketten te verzenden. Wij vertellen je hier graag persoonlijk meer over of bekijk onze duurzame logistiek pagina.

Snelle inslag, opslag en real-time voorraadbeheer

Jouw leveranciers leveren de producten bij ons en na goedkeuring worden jouw goederen direct op voorraad geboekt. De voorraad is 24/7 up-to-date en wordt automatisch bijgewerkt.

Inpakken en Value Added Logistics

Custom verpakkings-mogelijkheden

Maak orders persoonlijk met een persoonlijke boodschap, pakbon, folder, sample of kortingscoupon. Wij denken graag meer over de mogelijkheden.

Efficiënte retourzendingen

Wij regelen het gehele retourproces voor jouw webshop. Het gehele proces, de communicatie en de status van geretourneerde producten kun je 24/7 real-time volgen.

Makkelijk te koppelen met je webshop

Met onze innovatieve en uiterst gebruiksvriendelijke e-fulfilment software heb je overal en altijd real-time inzicht in de voorraad en de status van al jouw orders.

Bovendien is onze software eenvoudig te koppelen met de meeste webshopsystemen en o.a. het e-commerce platform van bol.com.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking!