Waarom bent u voor uw fulfilment en warehouse services beter af met We-Fulfil?

Met ruim 85 jaar ervaring als specialist in het bedenken én perfect uitvoeren van logistieke-oplossingen beseffen we vanzelfsprekend dat er veel bedrijven zijn die claimen dat ze deze werkzaamheden prima voor u kunnen verzorgen. Dat is ook precies onze claim. Waarom zou u kiezen voor We-Fulfil als partner voor uw fulfilment en warehouse services? Feitelijk gezien heeft u minstens 6 goede redenen.

Onze missie

We-Fulfil wil zich op duurzame wijze toe leggen op het excellent bedienen van de webwinkel en groothandel ondernemers op logistiek en service vlak.

Ons bedrijf focust op klanten die zich willen onderscheiden op, operational excellence, duurzaamheid en een flexibele logistieke dienstverlener als partner wensen. Wij streven er naar om het aangename alternatief te zijn.

Klik op één van de titels voor meer informatie!

Onze dienstverleningsproces is gebaseerd op operational excellence. Hierbij streven wij er onder meer naar om werkzaamheden direct volledig goed uit te voeren, fouten zo snel en goed mogelijk te herstellen en 24/7 te  beschikken over vitale informatie over het totale logistieke proces. Als geen ander bieden we toegevoegde waarde door het verhogen van de servicegraad aan uw klanten, zodat u zodat u meer herhalingsorders ontvangt. Is dat uw ambitie/doel? Laten we dan snel kennismaken. Ontdek het zelf: ons team heeft een ongekende passie voor logistiek, is flexibel en extreem klantgericht. We luisteren heel goed naar uw wensen en eisen, communiceren snel en helder en denken proactief en altijd oplossingsgericht met u mee. Dat geldt uiteraard ook bij seizoenspieken.

WeFulfil heeft veel ervaring in de complete logistieke keten vanaf fabrikant tot aan de eindgebruiker. Met onze multichannel-oplossingen wordt de klant vanuit ‘one stock’ via verschillende distributiekanalen uiterst efficiënt geleverd. Passend bij ons duurzame bedrijfsbeleid hebben de afgelopen jaren vooral opdrachtgevers actief in de marktsegmenten van vrije tijdsproducten, verzorgingsproducten en uiteenlopende cosmetische producten voor ons gekozen. U bent werkzaam in een andere branche? Natuurlijk zijn wij u ook dan heel graag van dienst.

U wilt bijdragen aan een beter milieu? Ook dan heeft u alle reden om te kiezen voor WeFulfil. We zijn een logistieke specialist met een actief ‘groen’ beleid. We hebben bijvoorbeeld zonnepanelen op ons dak, verwarmen het magazijn niet met gas maar met een milieuvriendelijke elektrische warmtepomp, we recyclen zelf al onze kartonnen pakketdozen, maken gebruik van papieren opvulling in plaats van plastic vulmateriaal, gebruiken papieren afplakband en plastic afval wordt door ons gescheiden ingezameld en afgevoerd.

Wilt u uiterst flexibel zijn op het gebied van warehousing? Huur dan onze opslagruimte (ruim 6.500 m2) in Soest. U kunt 10 maar ook 1.000 pallets met uw producten bij ons opslaan en kiezen voor opslag van 10 dagen maar ook voor een heel lange periode. Levert u goederen voor opslag aan via containers? Geen probleem. Of wilt u producten laten omverpakken, samenvoegen of splitsen dan wel kleine aanpassingen laten uitvoeren? Wij zijn ook uw proactieve partner voor Value Added Logistics services en kunnen verrassend snel schakelen.

U wilt een weborder binnen 2 dagen afgeleverd hebben bij een consument in het buitenland? Dat gaan we voor u regelen. Onder meer dankzij ons uitstekende logistieke netwerk en nauwe samenwerking met ons eveneens in Soest gevestigde zusterbedrijf Dorrestijn Internationaal Transport kunnen we naar wens leveren in ruim 100 landen. De cut-off tijd bij onze web-orders is 20.00 uur. Same day delivery, next day delivery, etc., ongeveer elke gewenste levertijd is mogelijk. Daagt u ons maar uit!

Als webshop-ondernemer wilt u snel kunnen schakelen. Wilt u morgen al de fulfilment en warehouse services van uw producten geregeld hebben? Dat is net iets te snel, maar we kunnen u wel op verrassend korte termijn van dienst zijn, ook al omdat u bij ons uw webshop- software niet hoeft aan te passen. Of u nu standaard webshopsysteem of maatwerksoftware gebruikt, dankzij onze geavanceerde ICT is de koppeling met uw database slechts een kwestie van ‘plug & play’. We geven u graag een demonstratie.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking!

Makkelijk te koppelen fulfilment software

Met onze innovatieve en uiterst gebruiksvriendelijke fulfilment software heeft u overal en altijd realtime inzicht in uw voorraad en de status van uw orders. Bovendien is onze software eenvoudig te koppelen met de meeste webshopsystemen en onder meer het e-commerce platform van Bol.com en Amazon.com.